فایل های دسته بندی رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش) - صفحه 1

پروژه بررسي بيماري بروسلوز و عامل باكتريايي بروسلا در شير خام

پروژه بررسي بيماري بروسلوز و عامل باكتريايي بروسلا در شير خام

قیمت : 68,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود جزوه صنایع گوشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

جزوه معتبر کامل صنایع غذایی صنایع گوشت از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی pdf کیفیت بالا

قیمت : 25,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود جزوه شیمی مواد غذایی 1 دانشگاه شهید بهشتی

جزوه معتبر و عالی شیمی مواد غذایی یک شهید بهشتی pdf کیفیت بالا

قیمت : 25,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود جزوه شیمی مواد غذایی 2 دانشگاه شهید بهشتی

جزوه عالی و معتبر شیمی مواد غذایی دو شهید بهشتی مرتضویان pdf کیفیت بالا

قیمت : 25,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

PDF جزوه بهداشت و صنایع شیر در۸۸صفحه رشته صنایع غذایی و سایر رشته های وابسته

دانلود PDF جزوه بهداشت و صنایع شیر در۸۸صفحه رشته صنایع غذایی و سایر رشته های وابسته

قیمت : 25,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوينت فرآيند توليد نوشابه با محوريت كارخانه زمزم كارآموزي شركت زمزم

پاورپوينت فرآيند توليد نوشابه با محوريت كارخانه زمزم كارآموزي شركت زمزم

قیمت : 55,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود کتاب جایگزین های چربی سالار باشی و حیدری

کتاب تابپ شده جایگزینهای چربی (جایگزین چربی) Pdf کیفیت عالی

قیمت : 45,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها

دانلود تحقیق تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها ۲۲ ص فرمت word

قیمت : 35,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10قبلی · بعدی